Etkinlikler

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Dönemi Açılış Töreni ve Uyum Haftası

14 Mart Tıp Bayramı Etkinlik Fotoğrafları

Dünya Uyku Günü 17 Mart 2017 "Huzurlu Uyu Hayatına Değer Kat" Hasta Bilgilendirme Toplantısı

Dünya Uyku Tıbbı Derneği tarafından 2008 yılından bu yana tüm dünyada Mart ayında Dünya Uyku Günü etkinlikleri yapılmaktadır. Bu etkinliklerde, sağlıklı bir uykunun önemine ve başta uyku apne sendromu olmak üzere uyku bozukluklarına dikkat çekmek amaçlanmaktadır. Bu yıl da 17 Mart 2017 tarihinde "Huzurlu uyu, hayatına değer kat" sloganı ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında da bu amaçla 17 Mart 2017 tarihinde, saat 11:00'da ekteki afişte ayrıntıları olan toplantı yapılacaktır.

14 Mart 2017 Tıp Bayramı Etkinlikleri

Ayrıntılı bilgi için linke tıklayınız.

14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği Kapsamında "Zumba Ege" Dans Gösterisi

14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği Kapsamında "Küçük Müdahale" Konseri

Çocuk Nörologlar İçin Temel Genetik Kursu 6-7 Nisan 2017

Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR "Kafa Travmasına Bağlı Nöroendokrin Değişiklikler" Konferansı 23 Şubat 2017

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği 11. Masa Tenisi Turnuvası

5. Ulusal Sağlıkta Yaşam Kalitesi Kongresi 10-12 Kasım 2016 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 20 Mayıs Amfisi - İZMİR

23-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Prof. Dr. Sermed Akgün Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Ege Üniversitesi Yüzme Yarışmalarında fakültemiz öğrencileri erkeklerde birinciliği, kadınlarda ikinciliği kazanarak madalya ve kupalarını Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil GÜRGÜN'den aldılar. Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1. İntörn Hekimlik Kongresi Sunumları

1. İntörn Hekimlik Kongresi sunumları için tıklayın.

Bahar Konseri

Ege Üniversitesi 20. Simule Uygulamalı Yenidoğan İnvaziv Girişimler Kursu
“EgeNeoSim”
4-5 Haziran 2016 - The Marmara Hotel / Antalya

Kurs Programı için tıklayın.

Ege Üniversitesi 19. Simule Uygulamalı Yenidoğan İnvaziv Girişimler Kursu
“EgeNeoSim”
28-29 Mayıs 2016 - The Marmara Hotel / Antalya

Kurs Programı için tıklayın.

EÜ Kanserle  Savaş Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği XX. Ege Onkoloji Günleri kapsamında  "Endokrin Kanserler Sempozyumu" ve "Kanser ve Genetik Kursu"  28-30 Mart 2016 tarihleri arasında Muhiddin Erel Amfisinde yapılacaktır. Ayrıca 28 Mart 2016 Pazartesi günü  "Grup Her Telden" müzik grubunun nostalji müzik sunusu vardır. Programlar ekte olup, katılımınızı dileriz.

Endokrin Kanserler Sempozyumu (Bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız)

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kanser ve Genetik Kursu (Bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız)

Grup Her Telden Konseri

II. EGE-KIBRIS PEDİATRİ SEMPOZYUMU - 15 Nisan 2016 Ege Ünv. Tıp Fak. Muhiddin Erel Amfisi - İZMİR

14 Mart Tıp Bayramı - Fut-Sal Turnuvası

14 Mart Tıp Bayramı - Voleybol Turnuvası

14 Mart Tıp Bayramı - Basketbol Turnuvası

14 Mart Tıp Bayramı - Satranç Turnuvası

14 Mart Tıp Bayramı - Tavla Turnuvası

14 Mart Tıp Bayramı - Masa Tenisi Turnuvası

14 Mart Tıp Bayramı - Bisiklet Turu

Ege Üniversitesi Rektörlüğünün bu yıl düzenlediği "Akademik Personel Spor Müsabakaları" adı altında, Ege  Üniversitesi Tıp Fakültesi  "Akademik Basketbol Takımı"  şampiyon oldu.

Medikal Diseksiyon Eğitim Kursları (MEDİSEK) - Beyin ve Fibril Diseksiyon Kursu 2016 İZMİR

Medikal Diseksiyon Eğitim Kursları (MEDİSEK) Kurs 2 - Alt Ekstremite Trigonlar ve Periferal Geçitler 30 Mayıs - 3 Haziran 2016 İZMİR

Medikal Diseksiyon Eğitim Kursları (MEDİSEK) Kurs 1 - Üst Ekstremite Trigonlar ve Periferal Geçitler 23 - 27 Mayıs 2016 İZMİR

1. İntörn Hekimlik Kongresi - Olgu Örnekleriyle Tanı ve Tedavi Yaklaşımı 20-22 Nisan 2016 Muhiddin Erel Amfisi